Posts RSS Comments RSS 95 Posts and 110 Comments till now

Viimasel ajal

Kahel viimasel päeval olen tegelenud päris palju oma blogiga. Uuendasin tarkvara (mis ei läinud just kõige libedamalt, seetõttu kõigile teistele Wordpressi värskendajatele soovituseks: RTFM), püüdsin leida paremat kujundust olemasoleva asemele (mis oli samuti üllatvalt raske, sest paljud ilusad kujundused ei sobinud mulle funktsionaaluse poolest) ja korrastasin koolitööde lehekülge. Sellega seoses vabandan nende inimeste ees, kelle RSS-lugejasse igasugust jama vahepeal tulla võis, sest ma viisin osa materjale PDF-ist üle blogipostitusteks. Niimoodi on mul endal lihtsam andmeid varundada ja ka teistel mugavam neid kasutada.

One Response to “Viimasel ajal”

  1. on 21 Oct 2007 at 18:37Jaana

    Mulle uus template meeldib :)

Trackback this post | Feed on Comments to this post

Leave a Reply

Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported
Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported